15. september 2011

Kokos/chokolade/kirsebæfmuffins

De her muffins er top lækre, saftige og fyldt med alverdens lækre ingredienser. Det smager næsten som et lille stykke konfekt.














Ingredienser

Smør
125 g
Æg
2 stk.
Sukker
175 g
Vanillesukker
1 tsk.
Hvedemel
40 g
Kokosmel
110 g
Kokosflager
30 g
Hasselnødder, hakkede
50 g
Mørk chokolade, hakket
100 g
Frysetørrede kirsebær
25 g

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader.

Smelt smørret og lad det afkøle.

Æg, sukker, vanillesukker piskes sammen, gerne 10 minutter på rørmaskine.

Brug tiden mens det pisker på at hakke hasselnødder, chokolade og kirsebær.

Bland kokosmel, kokosflager og hvedemel i en skål og tilsæt det let afkølede, smeltede smør. Rør godt rundt.

Kokosblandingen vendes i æggemassen og de hakkede nødder, chokolade og kirsebær tilsættes.

Dejen fordeles i muffinforme, brug også gerne en muffinbageplade. Så holder formen på kagerne bedre. Formene fyldes 2/3 op.

Kagerne bages ved 180 grader i 15 minutter.

Variation:
Du kan også tilsætte en spsk. appelsinpasta/revet appelsinskal til blandingen og så undlade kirsebærrene. Det giver en frisk, saftig muffin.
Muffin med appelsinpasta















Ingen kommentarer:

Send en kommentar