3. oktober 2012

Danmarks første kagemesse

 Det foregik i "Bygningen" i Vejle - temmelig sikkert nemt at finde, hvis man er bosiddende i Vejle, men vi måtte lede et stykke tid..
 Vi fandt det dog, og kom heldigvis hurtigt ind. Der var laaaaang kø, men damen i døren forbarmede sig over mig, da jeg stod med alle mine tre unger.. Vi kom hurtigt ind, og var såmænd også hurtigt ude igen.
 Det var en intim lille messe, og for min datter på fem, var der masser at se på. Jeg gik ikke så meget efter div. grej, for det har jeg riiigeligt af. Jeg ville hellere have set en masse flotte kager, men det var der desværre ikke så meget af.
 Til gengæld fik jeg købt et eksemplar af "Sukkerstads", det første kagemagasin i Danmark. Hyggeligt med lidt dansk kagelæsning.
 Hvis det er en tilbagevendende event, så kunne jeg godt ønske mig bedre plads og mere at se på, fx i form af kagekonkurrencer.
 Et par fine detaljer fra messen.
Cake Event 2012 - been there, done that :-)


1 kommentar:

  1. Hejsa Rikke - ser nu alligevel ud som om der var plads da du var der --- jeg var der lørdag og der var der godt nok mange mange mennesker og ja vi havde også lidt svært ved at finde det..... hvor var skiltningen... smiler.

    Jeg syntes det var hyggeligt at se hvem der står bag de forskellige shops men jeg var også skuffet - jeg havde forventet mere. Håber det bliver bedre næste gang.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...