Skåret som et juletræ, eller i hvert fald noget der ligner...
Hele dejen, klar til fyldet kommes på.
Remoncen smøres på. Her er et godt tip, at blande en smule kartoffelmel i remoncen, så bliver den mere bagefast og smelter ikke ud af kringlen. Desuden skal man også sørge for, at kanterne bliver høje nok, så holder de bedre på fyldet. Start med at folde enderne ind over remoncen. Derefter lægges "snipperne" blot ind over hinanden, en efter en. Kringlen pensles med æg og pyntes inden bagning.
Den færdige kringle.... nams!
Denne her er blot drysset med perlesukker, men du kan også bruge nøddeflager, hakkede mandler eller lign. Det er blot efter smag og behag :-)
Så lærte jeg lige noget nyt :-) hvordan man får kringlen til at se flettet ud !
SvarSletTak for det. Den ser SÅ lækker ud :-)
Hvor er den fin, kunne godt lige spise et stykke :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Tak begge to - den er også en rigtig lækkerbisken :-) Man kan i øvrigt også tilføje små stykker nougat, inden man fletter dejen sammen. Så bliver den bare endnu mere yummi :-)
SvarSletÅh, det ser bare lækkert ud!, men hvor er mon opskriften på denne skønne kringle?? :-)
SvarSletDen er her http://kagekunst.blogspot.com/2012/01/gammeldags-kringle-med-remonce_23.html
Slet:-)
Rigtig god fornøjelse med den - jeg håber den må smage dig, og alle dem du serverer den for.
God dag fra Rikke
Hvor ser det godt ud, har forsøgt mig med din opskrift og har ligesat 2 stk. i ovnen glæder mig til at få et stykke til kaffen :)
SvarSletNej hvor jeg dog glæder mig til at smage et eksemplar af denne kringle. Jeg har dog ikke flettet den men bare foldet den ene side ind på midten og så den anden :)
SvarSlet