Ingredienser
Smør | 125 g |
Æg | 2 stk. |
Sukker | 175 g |
Vanillesukker | 1 tsk. |
Hvedemel | 40 g |
Kokosmel | 110 g |
Kokosflager | 30 g |
Hasselnødder, hakkede | 50 g |
Mørk chokolade, hakket | 100 g |
Frysetørrede kirsebær | 25 g |
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader.
Smelt smørret og lad det afkøle.
Æg, sukker, vanillesukker piskes sammen, gerne 10 minutter på rørmaskine.
Brug tiden mens det pisker på at hakke hasselnødder, chokolade og kirsebær.
Bland kokosmel, kokosflager og hvedemel i en skål og tilsæt det let afkølede, smeltede smør. Rør godt rundt.
Dejen fordeles i muffinforme, brug også gerne en muffinbageplade. Så holder formen på kagerne bedre. Formene fyldes 2/3 op.
Kagerne bages ved 180 grader i 15 minutter.
Variation:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar